Meubelstoffeerder

Er zijn redenen genoeg om een meubelstuk opnieuw te laten stofferen. Misschien bent u er gehecht aan geraakt, is het een erfstuk of een uniek exemplaar. Het kan natuurlijk ook dat de bank of stoel gewoon erg lekker zit. Opnieuw stofferen is bovendien goedkoper dan de aanschaf van een nieuw kwaliteitsmeubel. Theo Faase stoffeert en renoveert zowel klassieke als moderne meubels. Ook voor het stofferen van buddyseats bent u bij ons aan het juiste adres.

Klassieke meubels (her)stofferen

Om een klassieke meubelstuk er weer als nieuw uit te laten zien wordt allereerst de oude stoffering verwijderd. Daarna bekijken wij of de onderstoffering in orde is en of de verbindingen van de romp allemaal vastzitten. Is de stoel of bank in slechte conditie? Dan wordt de kale romp van het meubel op traditionele wijze opnieuw gestoffeerd. Hierbij maakt Theo Faase uitsluitend gebruik van oorspronkelijke materialen. De oorspronkelijke schoonheid wordt hersteld en u bent altijd verzekerd van optimaal zitcomfort.

Moderne meubels (her)stofferen

Moderne meubels zijn gemaakt van voorgevormde materialen. Het meubel bestaat meestal uit losse onderdelen van schuim. De kunst van het stofferen van moderne meubelstukken is het terugbrengen van de originele staat met haar strakke vormgeving en zitcomfort. Het resultaat is iedere keer weer verbluffend. Het meubel ziet er weer als nieuw uit en u kunt er weer jaren comfortabel op zitten. U kunt er ook voor kiezen om een klassieke meubelstuk te voorzien van moderne stoffering.

Buddyseats

Bij Theo Faase heeft u ook de mogelijkheid om de buddyseat van uw motorfiets, brommer of scooter opnieuw te laten stofferen. Bij het bekleden van een buddyseat is de keuze voor het juiste materiaal erg belangrijk. Theo Faase voorziet u graag van advies. In ons assortiment vindt u voor elke motor, brommer of scooter een geschikte bekleding.

Vraag een offerte aan

Wilt u een klassiek of modern meubelstuk (her)stofferen? Of wilt u de buddyseat van uw motor, brommer of scooter voorzien van een nieuwe bekleding. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Theo Faase. Wanneer u de stoffering door ons laat uitvoeren, halen wij het meubelstuk op en leveren wij dit gratis weer af binnen een straal van 5km rondom Gouda.

R

Adres

Meubelstoffeerderij Theo Faase Hoge Gouwe 85 2801LD, Gouda

Kvk:29021783

R

Contact

0182-521074

R

Contact

06-51701415

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Call Now ButtonBel ons nu
Open chat