PUUR VAKMANSCHAP

Meubels stofferen is een vak apart. Het vereist kennis, inzicht en vaardigheden om de stof van een zitmeubel te renoveren. Wanneer u Theo Faase aan het werk ziet begrijpt u direct dat hij een vakman is. In zijn werkplaats in Gouda voorziet Theo Faase alle soorten zitmeubels van nieuwe stoffering. Ook voor het vernieuwen van vulling voor banken en kussens bent u bij ons aan het juiste adres.

Modern, Antiek of Klassiek

Meubelstoffeerder Theo Faase heeft kennis van zowel moderne als klassieke stoffeermethodes. Goede meubelstoffering herkent u aan doorlopende patronen, symmetrie en strakke stiknaden. Naast zijn vaardigheden als meubelstoffeerder beschikt Theo Faase ook over stijlkennis om u te adviseren over bekleding die past bij het (oorspronkelijke) ontwerp van het meubelstuk.

Materiaal kennis

Bij het stofferen van meubels is inzicht in de verhoudingen van het meubilair erg belangrijk. Herstofferen begint dan ook met het maken van een goede diagnose. Behalve de stoffering dient ook vaak de onderstoffering, de vulling of de vering van de stoelen, banken of kussens vernieuwd te worden. Veel meubels zijn in de loop der tijd voorzien van andere stoffen. Kennis van de verschillende materialen is nodig om ze te kunnen bewerken.

Hoge kwaliteit stoffen

Bij het stofferen van meubels maakt Theo Faase alleen gebruik van de hoogste kwaliteit stoffen. deze stoffen zijn afkomstig van gerenommeerde stoffenleveranciers. De kleuren en het patroon kiest u zelf met behulp van onze stoffentool. Uiteraard helpen wij u graag om de stoffen te vinden die passen bij de door u gewenst stijl. Een nieuwe stoffering brengt de originele schoonheid van het meubelstuk weer helemaal terug.

Buddyseat bekleden

Bij Theo Faase kunt u ook terecht voor een vakkundige stoffering van buddyseats voor motoren, brommers en scooters. Ook hier adviseren wij u graag bij het maken van de juiste materiaalkeuze. Wij hebben een ruim assortiment stofferingen voor motoren, brommers en scooters in huis. Voor ieder model vinden vinden wij gegarandeerd een passende bekleding.

Offerte aanvragen

Kies voor het vakmanschap van Theo Faase. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de stoffering van uw meubels of buddyseats. Wij halen uw meubelstuk op en wij leveren het na de stoffering weer gratis bij u af binnen een straal van 5km rondom Gouda.

R

Adres

Meubelstoffeerderij Theo Faase Hoge Gouwe 85 2801LD, Gouda

Kvk:29021783

R

Contact

0182-521074

R

Contact

06-51701415

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Call Now ButtonBel ons nu
Open chat