Meubel visualisatie

Maak gebruik van onze meubel visualisatie tool om een idee te krijgen hoe uw opnieuw gestoffeerde meubelstuk eruit komt te zien. Met de meubel visualisatie tool kunt u verschillende soorten meubels voorzien van diverse soorten stoffen en zo uw favoriet selecteren. U heeft de keuze uit stoffen in diverse kleuren en van verschillende materialen. Meerdere opties zijn mogelijk. In de werkplaats van Theo Faase bieden wij een nóg ruimere keuze. Wij zijn in staat om uw meubelstukken geheel naar uw smaak te personaliseren: alles is mogelijk!

Voor onze meubelstoffen willen wij u graag doorverwijzen naar de volgende websites:

www.keymer.nl  –  www.vanleeuwenleder.nl   –   www.lancier.nl   –   www.silvera.nl   –   www.aristide.be
www.bernardterhofte.nl   –   www.clarke-clarke.com   –   www.verotex.nl   –   www.oosterumleder.nl   –   www.buvetex.be
www.deploeg.com  –   www.gea-interieurtextiel.be   –   www.nicopessers.nl   –   www.reynaldo.shop   –   www.butefabrics.com
www.bbfabrics.nl 

 

Ons assortiment stoffen

De meubel visualisatie tool helpt bij de beeldvorming van hoe het opnieuw gestoffeerde meubelstuk eruit komt te zien. Uiteraard moet een stof ook prettig voelen om op te zitten en tegen een stootje kunnen. De stoffen die Theo Faase gebruikt zijn altijd comfortabel en gemaakt van de beste materialen. Onze stoffen zijn afkomstig van gerenommeerde leveranciers. Een nieuwe stoffering geeft het meubelstuk een frisse uitstraling.

Expert in meubelstofferen

Wanneer u uw meubels laat stofferen door Theo Faase bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Theo Faase werkt al sinds 1972 als meubelstoffeerder. Het stofferen van meubels is een eeuwenoud ambacht. Bij ons bent u verzekerd dat het stofferen op de juiste manier gebeurt. U herkent goede meubelstoffering onder meer aan doorlopende patronen, symmetrie en strakke stiknaden. Theo Faase is in staat om de meest uiteenlopende meubelstukken te stofferen. Hij heeft zowel kennis van moderne als klassieke stoffeermethodes.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze stoffeerwerkzaamheden of heeft u advies nodig over welke bekleding het beste past bij het (oorspronkelijke) ontwerp van het meubelstuk? Neem dan contact op met Theo Faase. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij bieden onze klanten een extra stukje service door het meubelstuk op te halen en gratis weer bij u af te leveren binnen een straal van 5km rond Gouda.

R

Adres

Meubelstoffeerderij Theo Faase Hoge Gouwe 85 2801LD, Gouda

Kvk:29021783

R

Contact

0182-521074

R

Contact

06-51701415

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Call Now ButtonBel ons nu
Open chat